nu 17°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
18°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

stichting refest

Terug

Stichting Refest

Evenementen organisatie Delden

Stichting Refest bestaat sinds 2012 en houdt ieder jaar een aantal evenementen in Delden. Het doel van de activiteiten is om de saamhorigheid onder de inwoners van Delden en omgeving te vergroten. Dit in samenwerking met ondernemers uit Delden. Op deze manier wordt een win-win situatie gecreëerd. Voor bedrijven in het een mooie manier om zich te profileren en Delden kan een aantal mooie evenementen aan de agenda toevoegen.

De organisatie begon in 2012 met het organiseren van Serious Refest, waarbij de jaarlijkse actie van Serious Request werd ondersteund. Dit bleek een groot succes en dus werd er nagedacht over verdere mogelijkheden. In 2013 werd er een ‘Bierpong’ toernooi gehouden en Serious Refest was opnieuw een succes. In 2014 werd het volleybal evenement SummerClash toegevoegd aan de agenda. Met 47 deelnemende teams in het eerste jaar was dit een doorslaand succes. Inmiddels is SummerClash uitgegroeid tot het hoofdevenement van de stichting, die nu uit negen man bestaat.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder