nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
17°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

wonen delden

Terug

Wonen Delden

Locale woningcorporatie

Stichting Wonen Delden is een actieve, locale woningcorporatie. De organisatie heeft tot doel om persoonlijk contact te onderhouden met de huurders waardoor de communicatielijnen kort zijn. Het werkgebied ligt in Stad Delden, onderdeel van de gemeente Hof van Twente. Met 731 huurwoningen, divers maatschappelijk vastgoed en 43 garages, is Wonen Delden de enige sociale verhuurder in Delden.

“Wonen Delden gaat verder dan de kerntaken die de overheid ons voorschrijft. Naast bouwen, verhuren en beheren van sociale huurwoningen vinden we het erg belangrijk dan onze klanten tevreden zijn en prettig wonen in fijne wijken. Ook streven we naar kwalitatief goed onderhouden woningen die duurzaam en energiezuinig zijn.”

“Als lokaalgerichte woningcorporatie biedt Wonen Delden kwalitatief goede en betaalbare huisvesting. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar mensen die minder goed in staat zijn om zelf in hun huisvesting te voorzien. Ook draagt Wonen Delden bij aan een leefbare woonomgeving.”


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder