nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

carels tuindag brengt wederom duizenden euros op voor goede doel

Terug

Carels Tuindag brengt wederom duizenden euro’s op voor goede doel

Bij Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden is afgelopen zondag de vierde editie van Carels Tuindag gehouden. Mede door het prachtige weer was het een groot feest en is er veel geld verdiend voor het goede doel ʻOntzorg de jonge mantelzorgerʼ. Met de ongeveer 5000 euro die is opgehaald, kan kinderen een onvergetelijk ʻOutdoorʼ weekend worden aangeboden.

Meer dan 30 kramen vulden de tuin van Carelshaven met van allerlei producten zoals planten, wijn en cider, sieraden, beelden, tassen, kaas, verschillende soorten jam, speelgoed, tuin machines, gratis wilde bloemen zaad van Twickel, thee en interieur artikelen. Voor elk wat wils. “De loterij was verder helemaal uitverkocht. Alle prijzen, gratis ter beschikking gesteld door veel leveranciers, hebben een gelukkige eigenaar gevonden! En de mensen zonder prijs hadden ook een goed gevoel, omdat ze het goede doel daarmee steunden.”

ʻHeel Twente Baktʼ werd georganiseerd door Tafel van Twente en kwamen de meest prachtige creaties voorbij met als thema ʻFlower Powerʼ. De jury bestaande uit Freek Veltman van Bakkerij Koehorst uit Borne, Ellen Nauta, burgemeester van Hof van Twente en Elly Workel, deelnemer van ʻHeel Holland Baktʼ hadden een lastige taak om er een winnaar uit te kiezen. Mevrouw Ajin Mathew ging met de eer strijken en won daarmee een workshop bij banketbakker Koehorst. De 2de en 3de prijs kregen een boek van Yvette van Boven door haar Uitgever Fontaine en door de Readshop in Delden ter beschikking gesteld.

Het terras zat overvol en Carelshaven gunde het goede doel een kwart van de omzet. Hier eindigde ook de dag met een gezamenlijk Aspergediner.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.