nu 23°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
29°
onbewolkt
14:00
33°
onbewolkt
17:00
34°
licht bewolkt
20:00
31°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

opnieuw 15.000 bezoekers op deldense open bedrijvendag

Terug

Update: Foto's en Video Open Bedrijvendag Delden 2018 online!

Na een maandenlange voorbereiding is op zondag de derde editie van de Open Bedrijvendag Delden gehouden. Een kleine honderd bedrijven openden op industrieterrein Schneidersbos de deuren voor het publiek. De interesse bleek net als vijf jaar geleden groot. De organisatie schat dat het aantal bezoekers vergelijkbaar is met dat van 2013. Toen kwamen er zo’n 15.000 mensen naar Schneidersbos.

De dag ging om 10.00 uur van start met de ingebruikname van een nieuw camerabewakingssysteem (klik). Op dat moment liepen ook de eerste bezoekers al op het terrein. Voorzitter Tim Groothuis: “De ondernemers hebben dit jaar echt uitgepakt en het resultaat was geweldig. Natuurlijk hebben de meesten inmiddels al wat ervaring opgedaan bij de vorige twee edities. Iedereen heeft zelf een invulling gegeven aan de Open Dag en dat zorgde voor een divers aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten.”

De organisatie zette dit jaar vooral in op een goede verdeling van de bedrijven over het terrein. “Alle bedrijven hebben ideeën en wensen. Eigenlijk is het een grote legpuzzel.” Het resultaat was voor iedereen echter geslaagd. “We hebben gezien dat hierdoor ook het publiek beter verdeeld was over het terrein.”

KLIK HIER voor de foto's van Wijnand Kristiaans.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.