nu 21°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
16°
geheel bewolkt
08:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

ressingplein delden wordt groene zone

Terug

Ressingplein Delden wordt groene zone

De gemeente Hof van Twente maakt van het Ressingplein in Delden een zogenaamde groene zone. Borden en een groene lijn in de bestrating rondom het plein moeten automobilisten ervan bewust maken dat er op vrijdagen tussen 10.00 uur en 19.00 uur niet geparkeerd mag worden in verband met de weekmarkt. Bart Greven van de gemeente laat in de TC Tubantia weten dat hiermee wordt voorkomen dat mensen onnodig een bekeuring krijgen.

De afgelopen jaren heeft het plein een flinke metamorfose ondergaan. Het oude stadshuis is nu The Readshop en Kwalitaria Délifrance en aan de overzijde heeft Bakker Meen een pand in gebruik genomen. De parkeerplekken en stoepen werden echter nog niet aangepakt. Dit gaat nu gebeuren zodat het Ressingplein weer een aantrekkelijke uitstraling krijgt en een geheel wordt.

De zwarte bestrating blijft intact, maar de parkeerstroken op het plein en aan de Zuidwal gaan op de schop. Ook worden een op twee plekken (klik hier) groenstroken ingepast. Het werk gaat maandag 11 maart van start. Er wordt alleen gewerkt tot en met donderdagen zodat de weekmarkt geen hinder ondervindt.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.