nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
18°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

streep door nieuwe voorstelling toneelvereniging kwekweschudders

Terug

Streep door nieuwe voorstelling toneelvereniging Kwekweschudders

De Kwekweschudders uit Delden brengen in februari geen nieuw toneelstuk op de planken van Stadscentrum het Parochiehuis. De toneelvereniging was al maanden in voorbereiding op het traditionele optreden, maar moet noodgedwongen een streep door de voorstellingen halen. “Helaas hebben we door gezondheids- en privéomstandigheden de repetities gestaakt en daarop moeten besluiten in februari 2019 niet op de planken te gaan staan in Stadscentrum het Parochiehuis met de jaarlijkse toneelvoorstelling.”

De toneelvereniging kan ondanks deze teleurstelling toch terugkijken op een mooie periode. Voorzitter Marinus Visschedijk: “We hebben in 2018 een divers toneelaanbod laten zien. Aan begin van het jaar de goed bezochte en het door jong en oud gewaardeerde toneelstuk Zwarte Droeven. Gevolgd door deelname aan het jaarlijkse straatfestival en in november in samenwerking met vele anderen een grote Blasiusrevue georganiseerd ter ere van het 900 jaar H. Blasius in Delden.”

Tussen al deze activiteiten door werd er druk gerepeteerd voor de nieuwe voorstelling in februari. “De afgelasting voelt voor de leden van onze vereniging als een enorme teleurstelling, maar we hadden het gevoel niet te kunnen voldoen aan de verwachtingen van ons trouwe publiek. We hebben besloten om ons nu vol te gaan richten op deelname aan het straatfestival in september 2019 en de toneelvoorstelling van begin 2020.”

Archieffoto: Bert Sanders

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.