nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

tweede kamerlid pieter omtzigt bezoekt streek en boekenmarkt delden

Terug

Update: Tweede Kamerleden bezoeken Streek- en Boekenmarkt Delden

Wie in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen nog een prangende vraag heeft voor het CDA, kan hiervoor op zaterdag 4 maart terecht in het centrum van Delden. Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt brengt dan van 10.00 uur tot 11.30 uur een bezoek aan de Streekmarkt en de Boekenmarkt. Hij zal tijdens zijn bezoek het gesprek aangaan met de inwoners en antwoord geven op eventuele vragen.

Omtzigt werd geboren in Den Haag, maar bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Twente. De nummer 4 op de lijst van de christendemocraten woonde in Borne en ging naar het VWO aan de Grundel in Hengelo. Sinds 2003 is hij lid van de Tweede Kamer. Tijdens de verkiezingen van 2012 werd hij met voorkeursstemmen gekozen. “Als Kamerlid richt Pieter zicht met name op het terrein van financiën, pensioenen, belastingen en Europese Zaken. Pieter is ook lid van de Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa”, zo staat te lezen op de website van het CDA.

Foto: cda.nl

Update: De Streek- en Boekenmarkt in Delden lijken een grote aantrekkingskracht te hebben op Tweede Kamerleden. In navolging van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt, komt ook PvdA- Kamerlid Keklik Yücel naar Delden voor een onderhoud met de bewoners en bezoekers. De PvdA fractie in de Hof van Twente laat weten dat de nummer 16 op de lijst van 10.30 uur tot 12.00 uur in het centrum te vinden is.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.