nu 16°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

wethouders hof van twente benoemd gemeenteraad compleet

Terug

Wethouders Hof van Twente benoemd, gemeenteraad compleet

Gemeente Hof van Twente heeft drie wethouders benoemd. In de raadsvergadering van dinsdag 22 mei zijn Wim Meulenkamp (VVD), Harry Scholten (CDA) en Pieter van Zwanenburg (CDA) aangesteld als wethouders voor de komende periode. De samenstelling van het college is daarmee ongewijzigd gebleven ten opzichte van de vorige raadsperiode.

Wel is er een wijziging in de samenstelling van de portefeuilles: Wim Meulenkamp krijgt het hoofdthema Innoveren en krijgt Vrijetijdseconomie en Participatiewet erbij, Harry Scholten krijgt het hoofdthema Investeren en krijgt Kunst en Cultuur en Accommodaties erbij en Pieter van Zwanenburg krijgt Handhaving en Wonen in portefeuille. Burgemeester Ellen Nauta krijgt het hoofdthema Participatie erbij.

Na de aanstelling van de drie wethouders zijn de drie vrijgekomen plekken in de raad ingevuld met de benoeming van drie nieuwe raadsleden: Eric Raanhuis (CDA), André Pierik (CDA) en André Elbert (VVD). Daarmee is zowel het college als de gemeenteraad van gemeente Hof van Twente weer compleet. Raad en college gaan aan de slag op basis van de Visie 2018-2022 ‘Samen doen!’. Deze visie is te vinden op de website van gemeente Hof van Twente.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.