nu -3°
Weerbericht Delden
onbewolkt
22:00
-5°
onbewolkt
01:00
-6°
onbewolkt
04:00
-7°
onbewolkt
07:00
-7°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dhv start 2018 met puntenverlies op bezoek bij whc in hengevelde

Terug

DHV start 2018 met puntenverlies op bezoek bij WHC in Hengevelde

Bij de eerste wedstrijd na de jaarwisseling hebben de dames van de Deldense Handbal Vereniging geen punten uit Hengevelde mee weten te nemen naar Delden. DHV stond voorafgaand aan de wedstrijd in de ranglijst nog op een achtste plek maar werd op de hielen gezeten door de tegenstander uit Hengevelde. Op papier zou het dus een spannende wedstrijd moeten worden, met de Deldenaren in de favorietenrol. Het tegendeel bleek echter waar. De formatie van trainer Jaap Gruben oogde zwak en er werden veel technische fouten gemaakt. Ook de arbitrage was niet helemaal in balans, maar dat was zeker niet de reden dat de punten in Hengevelde moesten worden achtergelaten: 25-14.

Met 8 punten uit 12 wedstrijden wil het DHV maar niet lukken om de vorm van vorige seizoen terug te vinden. Toen was de ploeg in dezelfde klasse heel dicht bij het kampioenschap. Door het puntenverlies van afgelopen zaterdag zijn de Deldenaren in de ranking een plaatsje gezakt en bezetten ze nu de negende positie. Maar met nog 10 wedstrijden voor de boeg zijn er echter nog voldoende mogelijkheden om aan de bovenkant van de middenmoot te eindigen.

“De wedstrijd in en tegen Hengevelde van afgelopen zaterdag moeten we snel vergeten”, zo laat de ploeg weten.” De volgende wedstrijd staat gepland voor aanstaande zaterdag 13 januari om 20:30 uur in de thuis hal De Reiger in Delden. De Deldense formatie zal dan SV de Lutte ontvangen. “De eerdere uitwedstrijd tegen SV de Lutte werd in de slotfase verloren met het minimale verschil van 3 punten. We zijn dan ook vastberaden om ditmaal de punten in eigen huis te behouden.”

Archieffoto

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.