nu 17°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
19°
lichte regen
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
15°
geheel bewolkt
23:00
10°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart moet genoegen nemen met punt bij oldenzaal

Terug

Rood Zwart moet genoegen nemen met punt bij Oldenzaal

Rood Zwart heeft op Tweede Paasdag een punt overgehouden aan de ontmoeting met Oldenzaal. Op Sportpark de Thij eindigde de wedstrijd in 1-1.

Rood Zwart kwam goed voor de dag in Oldenzaal en speelde een prima eerste helft. Zoals zo vaak dit seizoen vergaten de mannen van trainer Remco Dokter het goede spel te belonen met een doelpunt. Halverwege stond er dan ook een 0-0 stand op het scorebord.

Na de pauze ging de verdediging van Rood Zwart in de fout waardoor Oldenzaal in de 55e minuut tegen de verhouding in op voorsprong kwam: 1-0. De bezoekers probeerden hierna op het slechte veld de gelijkmaker te forceren, maar opnieuw werden de kansen niet omgezet in doelpunten. Oldenzaal kreeg eveneens mogelijkheden op de 2-0, maar ook zij wisten niet te scoren. Tien minuten voor het einde viel toch de verdiende gelijkmaker voor Rood Zwart. De scheidsrechter zag een handsbal in het strafschopgebied van Oldenzaal en wees naar de stip. De penalty werd benut door Daan Extercate die zijn ploeg daarmee een punt bezorgde.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.