nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voormalig nederlands jeugdkampioen velt smitties 1

Terug

Voormalig Nederlands jeugdkampioen velt Smitties 1

Smitties 1 heeft in de race voor het kampioenschap een smadelijke nederlaag geleden. Tegen subtopper The Prisoners werd gerekend op een overwinning, maar daar dacht voormalig Nederlands jeugdkampioen Maarten Pape heel anders over.

Pape, die in de jeugd bij de beste drie spelers van de wereld hoorde, begon tegen Stef Linderman. De Deldenaar kwam nog wel op voorsprong, maar daarna gingen de legs naar de thuisploeg. Hierna trok Peter Leemreize de stand wel weer gelijk en zette Michiel Borgeling Smitties zelfs op een 1-2 voorsprong. Jaap Smit had hierna moeite de dubbels te vinden en zag zijn partij met 3-0 verloren gaan.

In de koppels liet Maarten Pape meteen weer zijn klasse zien. In elke leg produceerde hij scores ruim boven de honderd en ook de 180’ers vielen. In de partij daarna was het de beurt aan Smitties en werd de tussenstand op 3-3 gebracht. In de zevende partij was Pape wederom de plaaggeest voor de Deldenaren en zette hij zijn team op een 4-3 voorsprong. Smitties zag ook de laatste partij verloren gaan waardoor de nederlaag niet meer kon worden afgewend. De teamgame ging nog wel naar de bezoekers, waardoor de schade nog enigszins werd beperkt.

Aanstaande maandag moet Smitties aantreden tegen de koploper, een partij die gewonnen moet worden.

The Prisoners

-

Smitties 1

5-4

Tante Bep

-

Beerninks Boys

3-6

Smitties 2

-

Buddy's 1

2-7

Avc Heracles

-

Disney Darters

4-5

Smitties 3

-

Yips noabers

7-2

Lady's Bull Boys

-

Time Bandits

3-6

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.