nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

zomerranking van start bij eetcafe de burgemeester

Terug

Zomerranking van start bij Eetcafe De Burgemeester

In de maanden mei, juni, juli en augustus kunnen de Deldense dartliefhebbers iedere maandagavond meedoen aan het Zomerranking darttoernooi bij Eetcafé De Burgemeester. Op maandagavond 28 mei 2018 gaat het jaarlijkse toernooi van start. De organisatie verwacht weer een groot aantal deelnemers. “Het is een laagdrempelig toernooi, leuk voor alle niveaus en vooral erg gezellig.”

Er wordt weer begonnen met poules waarna de spelers verder gaan in een winnaarronde en verliezerronde. Iedere maandag wordt weer een opzichzelfstaand toernooi gehouden. “Er is geen verplichting om iedere of meerdere avonden aanwezig te zijn”, zo laat de organisatie weten. “Voor diegenen die wel meerdere avonden aanwezig zijn, is er een rankingsysteem. Elke avond dat je meedoet, verdien je hier punten voor.”

De kosten voor deelname aan een van de toernooien bedragen 3 euro. Van de inschrijving wordt 2 euro dezelfde avond uitgekeerd in de vorm van prijzengeld en gaat 1 euro naar een gezellige finaleavond voor iedereen die heeft meegedaan. De aanvang van de wedstrijden is 19.30 uur, inschrijving vanaf 19.00 uur.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.