nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
22:00
zwaar bewolkt
01:00
zwaar bewolkt
04:00
zwaar bewolkt
07:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

awd 2005

Terug

AWD 2005

Atletiek en wandelen

De Atletiek en Wandel vereniging Delden is op 29 april 2005 opgericht door een aantal enthousiaste mensen uit Delden die het belangrijk vonden dat alle mensen moeten kunnen sporten.

Iedereen vanaf zeven jaar kan de sport die de vereniging aanbiedt beoefenen. Jong en oud, en groot en klein, maar bovenal ook mensen met een beperking of een chronisch ziekte. Met een scala aan mogelijkheden op diverse atletiekonderdelen zoals sprinten, hoogspringen en verspringen, discus en speerwerpen of kogelstoten.

Daarnaast heeft de vereniging een hardloopgroep voor zowel beginners als gevorderden. Ook wordt er bij AWD 2005 sportief gewandeld. "Met een gevarieerd trainingsprogramma werkt iedereen, met en zonder beperking, aan de conditie, de gezondheid en vooral de sociale contacten. Dus lekker sporten, plezier maken en vooral jezelf kunnen zijn."


Gerelateerde berichten

Met het zetten van de handtekeningen is op donderdag 31 januari is de bouw van het nieuwe Intergraal Kindcentrum Magenta in Delden officieel van start gegaan. Dit was voor de gemeente Hof van Twente ook het momen...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder