nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
17°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

devoc

Terug

Devoc

Volleybal

Volleybalvereniging Devoc is na Rood Zwart de grootste sportvereniging van Delden. De volleyballers werken hun trainingen en wedstrijden af in Sporthal De Reiger en Sportzaal Raesfelt. Devoc is al vanaf 1979 een actieve vereniging. Dames, heren, meisjes, jongens en recreanten vinden hun weg naar twee sportzalen in Delden.

De club telt momenteel tien seniorenteams waarvan zes damesteams, drie herenteams en een mixteam. Bij de jeugd zijn er vier teams en de mini's. Bij de dames komt het eerste team uit in de Tweede Klasse. De heren spelen in de Promotieklasse.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder