nu 10°
Weerbericht Delden
lichte regen
19:00
geheel bewolkt
22:00
zwaar bewolkt
01:00
zwaar bewolkt
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

meer innovatie kunst en cultuur mikc

Terug

Meer Innovatie Kunst en Cultuur (MIKC)

Meer Innovatie Kunst en Cultuur (MIKC) is een internationaal georiënteerd kunstenaarsinitiatief voor presentaties Beeldende kunst. Zij vertegenwoordigt en promoot jong talent, internationale kunstenaars en collectieven. Verder is de organisatie actief als een actueel kunstplatform met projectruimte ‘Perron1’ en ‘Het-Loket’ in het voormalige stationsgebouw in Delden.

MIKC is gespecialiseerd in vernieuwende, innovatieve ruimtelijke kunst, performances en multimedia en heeft een groot internationaal netwerk met andere kunstinitiatieven. De organisatie onderhoudt daarnaast intensieve contacten met musea, projectbureaus, kunstverenigingen, kunstruimtes in binnen en buitenland.


Gerelateerde berichten

Met het zetten van de handtekeningen is op donderdag 31 januari is de bouw van het nieuwe Intergraal Kindcentrum Magenta in Delden officieel van start gegaan. Dit was voor de gemeente Hof van Twente ook het momen...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder