nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

oranjevereniging delden en omstreken

Terug

Oranjevereniging Delden 

en omstreken

De Oranjevereniging Delden en omstreken organiseert ieder jaar activiteiten en herdenkingen rondom verschillende gebeurtenissen. Het zwaartepunt ligt bij Koningsdag waarvoor de vereniging ieder jaar het programma samenstelt. Zo is er een aubade waar onder andere de gedecoreerden uit Delden bij aanwezig zijn. Voor kinderen is er ieder jaar een rommelmarkt in het centrum, en maatschappelijke organisaties krijgen de kans om zich te presenteren. Bij voetbalvereniging Rood Zwart wordt sinds jaren een Oranjetoernooi gehouden.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder