nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
17°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

vvv hof van twente

Terug

VVV Hof van Twente

VVV Hof van Twente ontwikkelt ‘Hof van Twente’ tot een toonaangevende gemeente op het gebied van recreatie, toerisme en vrije tijd in Nederland, ondersteunt lokale initiatieven waar mogelijk en is verkoper van een zeer uitgekiend assortiment cadeaubonnen. VVV Hof van Twente heeft een winkel aan de Langestraat in Delden, agentschappen in Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. Daarnaast behoort het infopunt in Bentelo ook tot de organisatie.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder