nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
geheel bewolkt
11:00
21°
matige regen
14:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

opening fotoexpositie zout

Terug

Opening foto-expositie "Zout"

Vandaag is in het Zoutmuseum de exposite "Zout" geopend door Marc Reugebrink. Marc is de schrijver van het boek "Zout" waarvoor hij de inpsiratie opdeed in het Zoutmuseum in Delden. Marc komt uit Goor, maar woont tegenwoordig in Gent (Belgiƫ.) Wij schreven reeds eerder een artikel over dit boek, zie hier.

Expositie "Zout"

De vandaag geopende tentoonstelling omvat foto's rondom het thema zout. Alle foto's zijn gemaakt door de leden van Fotoclub de Hof. U kunt hier meer lezen over de fotoclub en de expositie. De expositie is te zien tot en met 30 juni 2019 in het Zoutmuseum. Het museum is tot en met april geopend van 14.00 tot 17.00 en in mei en juni van 11.00 tot 17.00.


Fotowedstrijd

Daarnaast onthulde Marc samen met wethouder Harry Scholten de prijswinnende foto van Henk Berends uit Borne. (Voor de website van Henk zie hier.) Op de winnende foto is een jongen te zien die zout over een glazen aardbol laat vallen. Dertien leden van de fotoclub wonnen een rondleiding op kasteel Twickel. U kunt de winnende foto's op de expositie herkennen aan de zwarte omlijsting. Er is voor de bezoekers van de expositie ook gelegenheid mee te stemmen voor de publieksprijs.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.