nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

pvda verbaasd over vragen cda omtrent sloop schoorsteen servo

Terug

PvdA verbaasd over vragen CDA omtrent sloop schoorsteen Servo

De PvdA-fractie in de Hof van Twente heeft verbaasd gereageerd op de schriftelijke vragen die het CDA onlangs stelde aan het college over de besluitvorming omtrent de sloop van de Servo schoorsteen (klik).

Fractievoorzitter Fred Rijkens geeft aan dat de afbraak van de schoorsteen al een half jaar geleden aan de orde is gesteld in het seniorenoverleg van de gemeenteraad. “In dat overleg zitten de voorzitters van alle fracties in de Raad. Daar heeft het CDA toen ingestemd met de sloop van deze schoorsteen en zijn er vanuit deze fractie ook geen bijzondere opmerkingen geplaatst. Volgens de PvdA zou het logischer zijn geweest om bij dat overleg dit soort zaken aan de orde te stellen en niet nu pas.”

De sociaaldemocraten geven aan dat er ook binnen de PvdA-fractie mensen zijn die sloop betreuren. “Maar omdat er geen enkele partij protesteerde en we ook daarna niets meer hebben vernomen, leek het ons een onhaalbare zaak om deze afbraak eventueel nog te keren. Wij vinden dit een soort verzetsdaad na de oorlog en betreuren dat het CDA niet aan de bel heeft getrokken toen het nog kon. Nu is het veel te laat.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.