nu 17°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
19°
lichte regen
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
15°
geheel bewolkt
23:00
10°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

deldense biljartclub 2000

Terug

Deldense biljartclub 2000

De Deldense biljartclub 2000 bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, sinds het jaar 2000. De club bestaat momenteel uit ongeveer 25 leden en heeft café De Boemel als thuisbasis.

De spelers, zowel heren als dames, zijn verdeeld over vijf teams die driebanden en libre spelen. De eerste drie teams spelen driebanden en team 4 en 5 libre. Elk team speelt met drie personen de competitiewedstrijden in het district Twente (driehoek Almelo-Hengelo-Enschede) De vaste speelavonden thuis zijn dinsdag en donderdag. Op woensdag is de trainingsavond. De competitie begint eind augustus en duurt tot en met eind april.

In 2016 is er voor het eerst een Delden Open georganiseerd in de maanden mei tot en met juli. Met een deelname van ongeveer 45 personen was dit een groot succes. Of het toernooi ook de komende jaren wordt georganiseerd is nog niet bekend.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder