nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
22:00
zwaar bewolkt
01:00
zwaar bewolkt
04:00
zwaar bewolkt
07:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

zien en doen

>

zwembad de mors

Terug

Zwembad de Mors

Verwarmd buitenzwembad Delden

Verkoeling, vermaak en trainingsmogelijkheden vind je in Delden aan De Mors. Zwembad de Mors biedt er vier verwarmde baden (23 tot 25 graden), spuit-, spring- en speelobjecten te over, een luxe paviljoen en alles wat nog meer nodig is om uw bezoek tot een succes te maken.


De accommodatie is volledig ingebed in een lommerrijke entourage, maar ook figuurlijk is de Mors groen. Bij de warmte-opwekking en het water- en energiegebruik wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het milieu.

(bron: SBR Delden)

Met het zetten van de handtekeningen is op donderdag 31 januari is de bouw van het nieuwe Intergraal Kindcentrum Magenta in Delden officieel van start gegaan. Dit was voor de gemeente Hof van Twente ook het momen...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder