nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
17°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

tennis club delden

Terug

Tennis Club Delden

Tennis

Tennis Club Delden is in 1974 ontstaan door een fusie van de twee Deldense verenigingen 'De Mattenklopper' en 'De Mors'. De huidige vereniging is sinds haar bestaan gegroeid tot een van de grootste sportverenigingen in Delden met rond de 650 leden. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het bevorderen van de tennissport.

Het park is gelegen aan De Mors 2. Het bestaat uit acht kunstgrasbanen welke alle acht verlicht zijn. Tevens is er een ruime oefenkooi met kunstgras.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder