nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
17°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

eerste deldense schaakclub

Terug

Eerste Deldense Schaakclub

Schaken

De Eerste Deldense Schaakclub is een kleine gezellige schaakclub in Delden in de Hof van Twente. De vereniging is opgericht in 1967 en telt momenteel zo'n 18 seniorenleden en donateurs. Ondanks het geringe aantal leden worden er ieder jaar veel activiteiten ontplooid.

Naast de gewone onderlinge competitie waar nog iedereen tegen iedereen mag en kan spelen, zijn er verschillende andere activiteiten zoals, SBO competitie tegen andere verenigingen, het snelschaak toernooi, de Rekveldt handicap competitie en speciale schaakavonden. De club heeft ook een jeugdafdeling die ieder seizoen om het interne kampioenschap strijdt.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder